Previous ◁ | ▷ Next

 

Algemene informatie


Houten jaloezieën zijn mooi en praktisch en door de tijdloze uitstraling een aanwinst voor het interieur.

Jaloezieën passen in elk interieur en met oneindig veel mogelijkheden creëert U een eigen sfeer, stijl en tijdloze uitstraling in uw woning. Door de verschillende kleuren kunt U de jaloezieën naar eigen wens laten aansluiten bij Uw woonstijl. Ook het combineren van jaloezieën en shutters in dezelfde kleur behoort tot de mogelijkheden.

Ons unieke concept van prijzen inclusief inmeten en monteren draagt bij aan Uw nieuwe raamdecoratie voor een betaalbare prijs.

Onze jaloezieën zijn gemaakt van lichtgewicht Abachi hout. Abachi hout komt uit West-Afrika. Het hout is afkomstig van bomen van 45-55m. Met een grof tot matige houtnerf. In het begin is het hout licht van kleur en met de tijd kleurt dit mee tot goudgeel. Deze houtsoort is licht van gewicht en makkelijk te bewerken. Het Abachi hout waar onze jaloezieën van worden gemaakt wordt verkregen van plantages die duurzaam en gecontroleerd hout verbouwen door middel van verantwoorde houtkap.

Al onze jaloezieën worden op maat gemaakt en kunnen worden geleverd in een reeks van verschillende kleuren. Dit in de meest verkochte 50mm lamel.

De jaloezieën worden geleverd met ladder koord of ladder band. Dit geeft Uw jaloezie een mooi afgewerkte en rijke uitstraling.

Kleuren en afwerkingen
De Valencia is in de Esperanza (beitskleuren) kleurcollectie leverbaar. Hieronder vind u een overzicht van deze kleuren.

Kleurcollectie
Per kleur code wordt de lamelkleur (bovenste afbeelding), de ladder bandkleur (links onder) en de boven bak kleur (rechts onder) weergegeven.

Kleurcodering: [ ladder band kleur ] - [ lamelkleur ] - [ boven bak kleur ]

Naast de onderstaande basis kleurcombinaties van ladder band en boven bak bent u vrij om de verschillende kleuren te combineren.

Prijsindicatie

De exacte prijs is afhankelijk van de precieze maat en zal bij het inmeten bepaald worden

enkel voorbeeld :

Breedte (millimeter) :600

Hoogte  (millimeter) :750

Prijs in deze configuratie € 124.95


Nieuw                                                                                               Populair

El doblo                                                                                             Plissé hordeur

Speedypliss raamdecoratie                                                                 Inzethorren voor draai-kiepramen

Shutters                                                                                            Vaste hordeur

Blinds                                                                                                Klemhor

Vaste raamhor plissé                                                                          Shutters

 

TJI-GROUP

Copyright © 2013. All Rights Reserved.