Previous ◁ | ▷ Next

 

 

Eigenschappen

De Day ‘n Night is een gecombineerde raamplissé welke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven. Voorzien van twee soorten stof: honingraatdoek (zie de Shadow) en doorschijnend plissédoek . Compleet geplaatst in een aluminium frame welke door middel van magneet(plak)band op de glaslatten wordt geplakt. Montage is daardoor in enkele minuten gebeurd! De plissés zelf bevinden zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. In de kiepstand blijft de Day ’N Night altijd strak tegen het glas zitten. Wanneer het raam gereinigd moet worden kan, door de magneetband bevestiging, de Day ‘n Night eenvoudig verwijderd en weer teruggeplaatst worden.

Let op:
De dikte van de glaslat dient minimaal 18 mm te zijn. De ruimte tussen de raamkruk en het glas dient minimaal 25 mm te zijn!
Wanneer het raam is voorzien van een ventilatierooster: meten vanaf de glaslat tot de onderzijde van het ventilatierooster.

Maximale afmeting: de maximale afmeting is 1400 mm breed en 1600 mm hoog.


Nieuw                                                                                               Populair

El doblo                                                                                             Plissé hordeur

Speedypliss raamdecoratie                                                                 Inzethorren voor draai-kiepramen

Shutters                                                                                            Vaste hordeur

Blinds                                                                                                Klemhor

Vaste raamhor plissé                                                                          Shutters

 

TJI-GROUP

Copyright © 2013. All Rights Reserved.