Previous ◁ | ▷ Next

 

Eigenschappen

De Latende is een raamjaloezie welke speciaal gemaakt is voor kunststof kozijnen en wordt geplaatst zonder boren of schroeven. De 25 mm jaloezie is geplaatst in een aluminium frame welke door middel van sterk magneet(plak)band op het glas wordt geplakt. Montage is daardoor in enkele minuten gebeurd! De jaloezie zelf bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlak geheel ontstaat. Hierdoor kan het raam maximaal geopend worden. In de kiepstand blijft de Latende altijd strak tegen het glas zitten. Wanneer het raam gereinigd moet worden kan, door de magneetband bevestiging, de Latende eenvoudig verwijderd en weer teruggeplaatst worden. De bediening gaat van boven naar beneden.

 

Let op

De dikte van de glaslat dient minimaal 18 mm te zijn. De ruimte tussen de raamkruk en het glas dient minimaal 25 mm te zijn!
Wanneer het raam is voorzien van een ventilatierooster: meten vanaf de glaslat tot de onderzijde van het ventilatierooster.Maximale afmeting: de maximale afmeting is 1400 mm breed en 2200 mm hoog.

Prijzen Latende (incl BTW)


 


Nieuw                                                                                               Populair

El doblo                                                                                             Plissé hordeur

Speedypliss raamdecoratie                                                                 Inzethorren voor draai-kiepramen

Shutters                                                                                            Vaste hordeur

Blinds                                                                                                Klemhor

Vaste raamhor plissé                                                                          Shutters

TJI-GROUP

Copyright © 2013. All Rights Reserved.